Gjør det lettere å finne riktig innhold med Episerver Find

Kraftig søk med redaktørvennlige funksjoner som driver kundeoppelvelse

Episerver Find er en enterprise søkemotor som ikke bare gir et godt internsøk på nettsiden. Med Episerver Find kan du lage fasettering, søke og presentere geodata og automatisk generere landingssider. Episerver Find brukes av mange av Nordens fremste nettsider, nettbutikker og intranett.

Geo søk


Tjenesten støtter indeksering av geografiske koordinater, noe som gjør det mulig å søke etter dem på en rekke måter. Spesielt kraftig er evnen til å søke etter steder i en vilkårlig markeringsramme, noe som gjør det mulig å søke etter “i denne delen av byen" eller "langs denne ruten".

Fasetter


Fasetter er en måte å samle data for alle dokumenter i en indeks eller dokumenter som samsvarer med et bestemt søk eller for filtreringskriterium. Dette gjør det mulig å lage “tag clouds” og fasettert navigasjon, men mange andre typer fasetter er også støttet, inkludert statistiske, histogrammer og geo-distanse.

Raske integrasjoner


Da vi i hovedsak benytter eksisterende velprøvde teknologier er det en rekke APIer klare til bruk med tanke på integrasjoner, men når du bruker Episerver Find har du også rett til å bruke vårt .NET Client API og integrasjoner med CMS’er som Episerver CMS.

Støtte for mange språk


Tjenesten støtter en rekke språk, inkludert blant annet arabisk, armensk, bulgarsk, katalansk, kinesisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, engelsk, finsk, fransk, tysk, gresk, hindu, ungarsk, indonesisk, italiensk, norsk, portugisisk (både fra Portugal og Brasil), rumensk, russisk, spansk, svensk, tyrkisk og thai.

Søk i sanntid


Når et dokument har blitt oppdatert, kan det umiddelbart gjenfinnes av søkemotoren. I løpet av sekunder er innholdet altså søkbart og du trenger ikke vente på en crawler som skal komme og indeksere ditt innhold.

Søk i dokumenter


I tillegg til søk i dataene på nettstedet ditt, tilbyr Episerver Find støtte for søk i et bredt spekter av dokumentformater, inkludert Microsoft Word, PDF-filer, Apple iWorks og XML.

Skybasert søk (Saas)


Episerver Find er en "Software as a Service"-løsning som gjør at du kan lage en indeks og være oppe og gå i løpet av minutter. Her slipper du å vente på servere og tredjepartsleverandører for å sette ting opp.

Perfekt for AJAX


Episerver Find er utviklet med JSON, noe som gjør det mulig å bygge avansert søkefunksjonalitet med vår søkemotor. Episerver Find sin indeks kommer alltid med to API-nøkler der den ene kun har lesetilgang, noe som gjør at du eksponere dine data til kunder og samtidig opprettholde det privilegium å skrive til deg selv.

Skalerbart


Episerver Find er bygget opp fra grunnen av på våre svært skalerbare komponenter, slik at du aldri skal behøve å bekymre deg for hvordan det skalerer. Med vår hosting-strategi basert på klynger av servere på flere steder får du en pålitelig og skalerbar løsning. For selvhosting og skalering handler det bare om å koble til en andre, tredje eller fjerde server. Serverne vil automatisk danne en klynge og replikere til hverandre.