SiteAttention for Episerver

SiteAttention for Episerver hjelper markedsførere med å optimalisere innhold for bedre søkeresultater.

Forbedre rangeringen i søkemotorer

SiteAttention for Episerver hjelper markedsførere med å drive trafikk til nettstedene sine og øke sannsynligheten for konvertering ved å gjøre nøkkelelementer i arbeidet med søkemotoroptimalisering i Episerver CMS til en naturlig del av innholdsproduksjonen. En robust funksjon for nøkkelordsanalyse viser relaterte søkeuttrykk, antall søk og konkurrentinformasjon basert på statistikk fra Google. Brukere av SiteAttention får umiddelbar veiledning og forslag til forbedring av innhold på produksjonsstadiet for å øke rankingen i søkemotorer.

SEO-råd i sanntid

SiteAttention for Episerver gir innholdsredaktører råd om søkemotoroptimalisering og viser indikatorer for gjeldende rangering – ved siden av innholdet du jobber med. På denne måten blir søkemotoroptimalisering av innhold til en helhetlig prosess som hjelper virksomheter med å ivareta søkestrategien sin og nå forretningsresultatene mer effektivt.

Basert på Googles PageRank-algoritme

SiteAttention har en innebygd funksjon for tekstanalyse. Basert på Googles PageRank-algoritme, analyserer den tekst og foreslår nøkkelord for optimalisering. Google Analytics gir råd om nøkkelord basert på faktisk bruk av sidene, og viser hvor mange besøk som kommer fra søkemotorer, og hvilke søkeord folk bruker.

SiteAttention for Episerver finnes i to versjoner

SiteAttention for Episerver er tilgjengelig i to versjoner. Grunnleggende SEO-råd og tilbakemeldinger i sanntid kan brukes uten kostnad, mens Premium-versjonen som integreres mot en Google-konto er tilgjengelig for en månedlig avgift.

Les mer om SiteAttention for Episerver