Making Waves


Partnernivå: Solution Partner
Antall sertifiserte utviklere: 13

Making Waves er et konsulentselskap med over 300 kunnskapsrike og engasjerte entusiaster innen strategi, design, kommunikasjon og teknologi, fordelt på kontorer i Oslo, Stockholm og Krakow.

Making Waves er en global EPiServer-partner, med over 400 eksperter innen digital strategi, design, kommunikasjon og teknologi. Vi har kontorer i Oslo, Stockholm, Chicago, New York og Krakow. Våre sertifiserte utviklere har levert mer enn 150 Episerver-baserte løsninger, og har vunnet en rekke priser for arbeidene de har utført.

Kundene våre vet at en digital transformasjon er viktig for at de skal lykkes. Vi designer og bygger digitale produkter som løser problemer i dag, og som vi kan bygge videre på i fremtiden. Vi jobber med å løse menneskers behov, og liker å lage løsninger som gjør hverdagen enklere og bedre.

Det å designe og utvikle digitale produkter krever ikke bare en visjonær strategi, forenklede brukeropplevelser og god forståelse av teknologi – men også en god tone med kundene våre. Med dette som utgangspunkt har vi hatt gleden av å jobbe med globale merkevarer som blant annet Absolut Vodka, Redd Barna og Blue Buffalo.

 

Kontakt

Kim Krogstad, 
Oslo
kim.krogstad@makingwaves.com

Ønsker du kontakt med noen i Making Waves?

Kontakt meg

På nett: