Om Episerver

Vår oppgave er å gjøre det enkelt for våre kunder å skape unike og personlige digitale opplevelser for sine kunder - uavhengig av kanal og enhet.

CMS, e-handel og markedsføring i ett og samme grensesnitt

Episerver kobler innhold, e-handel og verktøy for digital markedsføring i samme grensesnitt for å gjøre det enklere for våre kunder å skape enestående opplevelser for sine kunder - med dokumenterte resultater.

The Episerver Digital Experience Cloud™ gir vi bedrifter mulighet til å realisere omnikanal og unike opplevelser for hver eneste besøkende. Gjennom innebygd personalisering, automatiske landingssider og selvoptimaliserende innhold er Episerver alene om å dekke hele kundereisen i samme verktøy. Kombinert med det superenkle grensesnittet, som redaktører og markedsførere elsker, hjelper Episerver deg med å realisere dine ideer.

Step
  1. 1
  2. 2

Book en personlig demo i dag!

Vår plattform er superenkel å bruke og utrolig effektiv. Vi kan vise deg hvordan du raskt kan komme i gang med å skape verdi og god kundeopplevelser..

DU har allerede registrert deg for en demo. Vi tar kontakt så raskt som mulig.

Book en demo

Nesten der!

Legg inn informasjon om det seg slik at vi kan tilpasse demonen til dine behov.

Takk for at du booket en demonstrasjon!

Vi tar kontakt så raskt som mulig og vil vise deg hvordan du raskt kommer i gang med på skape gode kundeopplevelser som gir verdi for deg og din bedrift.

Episerver i tall

Forrester Wave for WCM 2017

Forrester gives Episerver second highest score for strategy.

In its new report, Forrester evaluates 15 WCM vendors based on criteria including current offering, strategy and market presence.

Download Forrester Wave WCM 2017

Ledende merkevarer stoler på Episerver

 

Les historier fra våre kunder