Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom for å diskutere hvordan vi kan hjelpe dere til suksess på nett.
Kontaktinformasjon

Episerver kobler innhold, e-handel og digital markedsføring for å hjelpe bedrifter, offentlige aktører og organisasjoner å lage helt unike brukeropplevelser som skaper forretningsverdi.

Nå består Episerver av to hovedprodukter som begge har en sterk posisjon i det nordiske markedet.

  • Episerver CMS brukes på mer enn 20 000 nettsteder, inkludert en rekke konsern, organisasjoner og medier. Vårt CMS brukes også av mange store aktører for å lage intranett.

  • Med vår egen e-handelsplattform Episerver Commerce har vi fått en sterk posisjon blant alle som satser på netthandel, enten det er snakk om butikkjeder, reiselivsaktører, telecom eller B2B-portaler. Særlig aktører som kombinerer handel, digital markedsføring og inspirerende innhold vil ha glede av vår netthandelsplattform..

Vi er opptatt av å gi våre kunder de mest moderne tekniske løsningene på markedet, men samtidig er vi også opptatt av enkelhet. For selskaper som ønsker en komplett pakke med skyløsning, support og mye mer, har vi Digital Experience Cloud som er totalpakke som inkluderer hosting, CMS og søk, og eventuelt også vår øsning for ehandel.

 

Episerver har lenge hatt en svært sterk posisjon innen innholdsforvaltning og vårt CMS har ved en rekke anledninger fått svært gode vurderinger av objektive eksperter. I Gartners «Magic Quadrant for Web Content Management» som er en velrennomert vurdering av verdens beste CMS-systemer, har Episerver gjennom lang tid fått topp vurderinger. Etter at vi lanserte vår egen e-handelsløsning Episerver Commerce har den etter hvert også mottatt hyllest fra Gartner, noe vi er svært stolte av.

 

 

 

Velger du Episerver får du et robust, moderne og trygg løsning tilpasset behovene til store og mellomstore bedrifter, organisasjoner og offentlige aktører. Foruten lokal tilstedeværelse i Norge og et bredt nettverk med partnere, har vi også supportkontor i Sverige som løser 96 prosent av all førstelinjesupport og Episerver World som er et aktivt sosialt nettverk som benyttes av mer enn 20 000 utviklere. Episerver CMS og Episerver Commerce er forresten basert på Microsofts.NET, noe som er et velfungerende og utbredt programmeringsspråk.

Vårt hovedkontor ligger i Sverige, der også forsknings- og utviklingsavdelingen har sin base. Vi har også kontorer i Australia, Danmark, Finland, Nederland, Norge, Spania, Storbritannia, Sør-Afrika og USA.

Alt salg av vår programvare skjer gjennom våre partnere. Disse blir delt inn i tre ulike nivåer basert på bl.a. omsetning av lisenser og antall Episerver-sertifiserte utviklere: Premium Solution Partner, Solution Partner og Associated Partner.

Ta kontakt med en av våre partnere eller direkte med oss om du ønsker å vite mer om Episerver og hvilke muligheter som finnes.

Episerver i tall

Bak mer enn 30,000 nettsteder på verdensbasis

Støtter mer enn 250,000 redaktører

Mer enn 25,000 utviklere

Betjener mer enn 8,800 kunder i 30 land

Om Episerver Norge

Vi tilbyr partnere og kunder ekspertbistand gjennom kurs og konsulenttjenester basert på alle Episervers teknologier. Vi kan bidra i prosjekter med rådgivning, utvikling og kvalitetssikring.
Alle ansatte