Kundehistorie: Amesto

12 nettsteder i samme skyløsning

Kjersti Føyner har brukt Episerver i åtte år som websjef hos Amesto-konsernet. Med et dusin nettsteder og en rekke plattformvurderinger, var det for henne helt riktig å bli med Episerver til skyen.

Amestos digitale flater er kritisk for at selskapet skal lykkes med sine kommersielle satsninger. Videreutvikling av domenene er derfor en av de viktigste oppgavene for salgs- og markedsavdelingen. Dette innebærer grundig strategisk og operativt arbeid med å gjennomføre de grepene som gir stadige forbedringer. Blant disse tiltakene var et større prosjekt for å skille ut nettstedene på flere domener.

– Det var tungvint med fire ulike språkversjoner og én lisens hos Episerver.  Vi måtte gjøre en større endring, og i grevens tid kom Episerver med sin skytjeneste, sier hun.

I 2017 gikk Amesto derfor over til Episerver Digital Experience Cloud Service, kjent som DXC Service. Episerver Digital Experience Cloud Service er bygd på Microsofts Azure-plattform.

Gratis faktabok

Les vår faktabok om Episerver Customer Centric Digital Experience Platform her.

Du trenger ikke oppgi e-postadresse for å lese eller laste ned vår faktabok.

Forenkler hverdagen

I 2018 fikk Amesto ny merkevareplattform og designmal.

– Ved slike prosjekter er skyen fantastisk. Vi har et dusin nettsteder i samme skyløsning, sier hun.

Med én lisens per nettsted, måtte antall timer utviklere bruker på å programmere hvert nettsted ganges med 12.

– Det er en betydelig kostnad som vi unngår med skyløsningen. Vi får også full kontroll over merkevaren Amesto. Med vår domenestruktur er DXC Service forenklende og svært kostnadsbesparende.

Føyner liker at løsningen er oversiktlig angående pris, med en fast månedlig abonnementskostnad. Med en tydelig tjenesteavtale får de også umiddelbar hjelp ved behov, sier hun.

Raske endringer

Sikkerhet og fleksibilitet er nøkkelord for Amesto.

– Kundene skal være trygge på at våre systemer og løsninger har den beste sikkerheten, og at deres data er sikre. Med Episerver Digital Experience Cloud Service slipper vi å bekymre oss for nedetid eller sikkerhetsbrudd.

Når Amesto kjøper nye selskaper, skal nye nettsider opprettes. Med mange redaktører i sving er det viktig for Føyner at alle får rask tilgang til innholdet.

– Med en skyløsning er det enkelt å legge opp flere domener med riktig merkevare og design. Denne fleksibiliteten er helt nødvendig for et konsern i stadig endring.

På 2 x 60 minutter kan Episerver Norge gi deg en finkornet beskrivelse av hva din bedrift vil få av tekniske-, kommersielle- og økonomiske fordeler i skyen.

Book møte her

Brukervennlig og kjapp

Søkemotoren Episerver Find er en av de verdiøkende DXC Service-tjenestene som er lagt til Amestos plattformer.

– Episerver har alltid hatt fokus på at du skal kunne personalisere innhold, og enkelt knytte innhold sammen. Med Find kan vi publisere ledige stillinger ett sted, for så å hente det ut på andre nettsider. At vi slipper å gjenta publiseringsjobben sparer tid, og forenkler arbeidet.

Amesto har et høyt ambisjonsnivå, med høye forventninger til leads og salgsmål.

– Med vår størrelse er vi avhengig av et skikkelig verktøy, blant annet med gode muligheter for integrasjoner. Hos Episerver er vi ikke låst, og kan få til akkurat det vi vil.

Websjefen forteller at hun har vært fornøyd med Episerver hele veien.

– Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen; Episerver gjør at jeg sover godt om natten! Det var helt riktig å bli med vår gamle venn til skyen, avslutter Føyner.

Vil dere til skyen? Inviter oss på et kort møte. Vi gir skreddersydd beslutningsgrunnlag raskt og effektivt - uforpliktende er det også. Ta kontakt her

– Jeg har sagt det før og sier det gjerne igjen; Episerver gjør at jeg sover godt om natten! Det var helt riktig å bli med vår gamle venn til skyen,