Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva er Episerver

Episerver leverer en CMS løsning med innebygd A/B testing og personalisering, en Commerce løsning som passer like godt for B2B som til B2C samt tjenester for Marketing Automation og personalisering basert på AI. Det unike med Episerver er alle verktøy og tjenester er tilgjengelig fra det samme grensesnittet og gir digitale markedsførere en enklere hverdag.

Episerver ble grunnlagt i 1994 og har dermed vært med på hele den digitale reisen fra statiske hjemmesider til dynamiske opplevelser som spenner over mange ulike kanaler - alt for å svare på behovene til de besøkende.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Oversikt over selskapet og løsningene

Hva gjør Episerver?

Episerver leverer en skytjeneste for web content management (CMS), e-handel og automatisert markedsføring (marketing automation). Daglig benytter 300 000 markedsførerer, redaktører og digitale retailere Episerver til å lage og optimalisere nettsteder og e-handelsløsninger. Ulikt de fleste andre løsninger gjør Episerver det mulig å jobbe med innhold, produkter og markedsføring i ett og samme grensesnitt.

Tilbake til toppen

 

Hva gjør Episerver unikt?

Episerver sin plattform er unik fordi den gir deg frihet til å være uavhengig av IT-avdelingen for å lage nye kampanjer eller digital opplevelser. Du som markedsfører eller redaktør kan enkelt lage og administrere innhold og kampanjer fra ett og samme grensesnitt. Merchandisere (e-handels ansvarlig) kan raskt sette sammen innhold og produkter for å skape inspirerende kjøpsopplevelser. Episerver hjelper deg med å "realisere dine brilliante ideer".

Her er noen flere punkter som gjør Episerver unik:

  • Resultater drevet av data. Episerver sin plattform hjelper deg å slutte og synse og begynne å fatte beslutninger basert på data. Med innebygde funksjoner for A/B-testing, leadgenerering og sammarbeid gjennom prosjekter.
  • AI som blir smartere. Våre markedsledende maskininlæringsalgoritmer hjelper deg med enkelt å gi hver unike besøkende en personalisert opplevelse. Episerver's AI vil også hjelpe nettstedet ditt til å bli smartere.
  • Sikker og skalerbar. Episerver Digital Experience Cloud ™ kjører på Microsoft Azure, slik at nettstedet ditt automatisk skaleres opp eller ned etter behov. Du betaler bare for det du bruker.

Tilbake til toppen

 

Episerver’s produkter og tjenester

Hva er Episerver CMS?

Episerver CMS er et markedsledende web content management system med en lang rekke innebygde funksjoner for digital markedsføring. Det gjør det mulig for redaktører å dra og slippe innhold for raskt å lage nye digitale opplevelser. Episerver CMS er en leder i både Forrester og Gartner sine rapporter.

Redaktører kan enkelt administrere innholds- og omnichannel-kampanjer via samme grensesnitt med prosjektfunksjonalitet for samarbeid med andre. Når en ny kampanje er live, blir resultatene dine automatisk optimalisert med innebygd A B-testing. Episerver CMS gjør det også enkelt å koble skjema til ledende CRM og marketing automation systemer.

Vi tror at selskaper må forberede seg på en fremtid hvor alle digitale opplevelser personaliseres. Vår løsning for Individualized Content  hjelper deg med å gjøre nettopp det. Den kombinerer Episerver CMS med kunstige intelligens for å levere personalisert innhold. Dette hjelper deg med å redusere bounce rates og øke konverteringer.

Tilbake til topppen

 

Hva er Episerver Commerce?

Episerver Commerce er en komplett e-handelsløsning. I motsetning til andre digitale handelsplattformer lar Episerver Commerce deg sømløst kombinere innhold og produkter med minimal innsats. Dette betyr at du raskt kan skape relevante og nyttige opplevelser for dine besøkende.

De fleste e-handelsløsninger fokuserer primært på funksjoner for kataloger og betaling. Mens vår løsning har alt du trenger for å håndtere kataloger, betaling, ordre og kundedata, hjelper vi deg også med å administrere hele kundereisen.

Kun 2% av besøkende på på et e-handelsnettsted foretar et kjøp ved første besøk. Vår Experience-Driven Commerce løsning hjelper deg med å enkelt engasjere de andre 98%. Den kombinerer Episerver Commerce og CMS med kunstig intelligens for å levere personaliserte opplevelser, individualiserte søkrangeringer og produktanbefalinger. Dette fører til økte konverteringer og gjennomsnittlige ordreverdier.

Tilbake til toppen 

 

Hva er Episerver Campaign?

Episerver Campaign er en Marketing Automation løsning med innebygd kunstig intelligens. Det hjelper bedrifter med å lage, automatisere og personalisere kampanjer på tvers alle kanaler. Dette inkluderer web, mobil, e-post, apper og sosiale media.

Løsningen bruker kunstig intelligens og kundedata til å sende og personalisere innhold basert på sanntidsadferd. Episerver Campaign sporer og analyserer automatisk hver kundes besøk, klikk og kjøp for å gi verdifull innsikt om kunder og segmenter.

Vår løsning Intelligent Campaigns , inkluderer Episerver Campaign, Episerver Reach og Episerver Insight. Ved å nå ut til kundene på akkurat riktig tidspunkt, med akkurat det riktige innholdet, kan du raskt øke antall leads, konverteringer og inntekter.

Tilbake til toppen

 

Hva er Episerver Digital Experience Cloud Service?

Episerver Digital Experience Cloud ™ Service er Episerver kjøpt som en tjeneste i Microsoft Azure. I tjenesten inngår blant annet programvare, søk, overvåking, sikkerhet, skalering og drift, levert av Episervers eksperter. Tjenesten har en forutsigbar pris basert på forbruk og man kan få både Individualized Content og Experience-Driven Commerce levert som en tjeneste.

Tilbake til toppen

Spørsmål om kjøp

Hvor mye koster Episerver?

Prising av Episerver baseres på noen nøkkeltall som antall sidevisninger pr år og antall SKUs om du skal ha e-handel. Du kan enkelt kontakte oss for mer informasjon og et tilbud. gjennom å fylle inn skjemaet Prising av Episerver.

Tilbake til toppen

 

Finnes det en gratis prøveversjon av Episerver?

Ja, du kan få tilgang til en 30 dagers gratis evalueringsversjon av Episerver Commerce gjennom Microsoft Azure Marketplace. Episerver CMS vil også være tilgjengelig der innen kort

Om du ønsker en demonstrasjon av Episerver CMS eller våre andre produkter og tjenester bistår vi gjerne med det. Kontakt oss med litt informasjon om dine behov så setter vi opp en personlig demonstrasjon for deg.

Tilbake til toppen

 

Hvilke bedrifter passer Episerver for?

Episerver passer nok best for mellomstore bedrifter og opp. Når det er sagt avhenger det like mye av hvilke behov du har og hva du ønsker å få til! Med Episerver får du med deg funksjonalitet for personalisert innhold, marketing automation og produktanbefalinger i sanntid basert på maskinlæring og AI.

Tilbake til toppen

 

Hvordan kan jeg få en demo av Episerver?

For å få en demonstrasjon kan du enkelt ta kontakt med oss og gi oss litt informasjon om dine behov så setter vi opp en personlig demonstrasjon for deg. Ønsker du å finne ut litt på egen hånd kan vi anbefale vår brukerdokumentasjon som også har en egen videoseksjon med oversikt over noen av funksjonene i Episerver.

Tilbake til toppen

 

Tekniske spørsmål

Hvordan utvikler man med Episerver?

Digitale tjenester basert på Episerver utvikles enten i ASP.NET MVC, eller gjennom å benytte vårt Headless REST API hvor du selv velger front-end rammeverk. Episerver sin portefølje av produkter og tjenester, Episerver Digital Experience Cloud, kombinerer ytelse, robusthet og enkel deploy hentet fra SaaS med muligheten for utvidelse og tilpasning hentet fra PaaS.

Som arkitekt eller utvikler har du tilgang til et ekstensivt API hvor du kan kan tilpasse alle delene av Episerver. Du kan lære mer i vår guide, teknisk evaluering av Episerver. Du kan også besøke vårt nettsted Episerver World, hvor all dokumentasjon, kodeeksempler og et stort community er fritt tilgjengelig.

Tilbake til toppen

 

Hva kan Episerver integreres med?

Episerver kan integreres systemer for marketing automation, søk, PIM, betaling og mange flere. Du kan enkelt utvide din Episerverløsning gjennom å benytte en av våre ferdige connectorer for CRM, DAM, oversettelse og rapportering. I vår Add-on Store finner du en oversikt over funksjoner og verktøy som enkelt kan legges til i Episerver.

Episerver integreres med andre systemer gjennom å benytte vårt rike Service API. Dette er et REST-basert API som er enkelt å jobbe med, godt dokumentert og hjelper deg med å lage integrasjoner raskere.

Episerver har også flere strategiske allianser med selskaper som deler vår visjon for innovasjon. Les mer om våre partnerskap med Microsoft og andre teknologipartnere. For Episerver Commerce har vi en sømløs integrasjon med Microsoft Dynamics slik at du kommer raskere til markedet og kobler deg til kunden i alle kanaler.

Tilbake til toppen

 

Kan Episerver brukes som et headless CMS?

Ja, Episerver sitt Headless API  utvider plattformen slik at du enkelt kan levere og tilby innhold i de kanalene du ønsker og med den teknologien du foretrekker. Episerver har en hybrid-arkitektur som både støtter "coupled", "decoupled" og rene headless scenario som er uavhengig av kanal.  Med fokus på hastighet, ytelse, søk og fleksibilitet lar API'et deg hente ut alt innhold fra Episerver til den eller de tjenestene du ønsker skal ha dem.

Vårt Headless API gjør det mulig å levere rikt innhold til IoT, native mobile apps, in-store screens, enheter med stemmestyring mfl., Samtidig som du kan utnytte de innebygde funksjonene i redaktørmodus som rettigheter, personalisering, arbeidsflyt, tidspublisering A/B testing mm.

Tilbake til toppen

Komme i gang med Episerver!

Det er en enkel tre-trinns prosess.

  1. Først planlegger du en 30-minutters samtale hvor vi sammen ser på behov og ønsker ved å sende dette skjemaet.
  2. Deretter viser vi deg en personlig demonstrasjon basert på dine behov.
  3. Til slutt hjelper vi deg finne en sertifisert Episerver implementeringspartner så du kan komme i gang!

Ta det første skrittet i dag!