Skytjenester forenkler hverdagen!

Slik innledet Webqueen i Amesto, Kjersti Føyner, sitt innlegg under vårt skyseminar som vi gjennomførte sammen med Microsoft. Det å forenkle ting er Amesto sin leveregel, og vi i Episerver kunne ikke vært mer enige.

Fleksibilitet

Kjersti Føyner er ansvarlig for alle konsernets hjemmesider, og det er totalt 13 unike domener pt. Hun jobber med strategi og utvikling av Amesto på digitale flater. En av de viktigste arbeidsoppgavene til Kjersti er å jobbe strategisk med SEO, da Amesto har høye målsetninger rundt å generere leads til deres salgsavdeling. Deres digitale flater er en veldig viktig salgskanal for Amesto.

Episerver Digital Experience Cloud Service sikrer at eksisterende og potensielle kunder blir møtt av av raske nettsteder med godt innhold som 7 webredaktører i 3 land kontinuerlig jobber med. Kjersti bruker veldig mye av funksjonaliteten i Episerver for å få mest ut av deres arbeidstid, og er samtidig deres “webcoach” (sjekk ut vår FAQ om Episerver Digital Experience Cloud Service).

Sikrer merkevare på en lønnsom måte

Amesto er et selskap i god vekst, og har vært kunder av Episerver i en årrekke. Tidligere hadde de lisens og kunne ikke innlemme flere sites når CEO Arild Spandow hadde vært på oppkjøpstokt. Med Episerver Digital Experience Cloud Service benytter de muligheten til fritt antall sites, og har i dag 13 domener på plattformen.

Amesto har ett malverk som skal endres når et nytt design implementeres som deles mellom alle nettstedene. Dette reduserer utviklingskostnaden dramatisk, og de kan bruke ressurser på videreutvikling og fokusere på innhold og optimalisering for å generere flere leads til selgerne.

Amesto sparer utviklingstid og kostnader:

Fleksibiliteten i Digital Experience Cloud Service og Amesto sin arkitektur gjør at de bare trenger å utvikle 1 gang og kan gjenbruke det de lager på alle 13 nettsteder. Tiden som spares kan dermed brukes til videreutvikling av ønsket funksjonalitet og optimalisering for å generere flere leads.

Vi har tidligere skrevet et innlegg om hvilke besvarelser og muligheter som skyløsninger kan gi i To cloud or not to cloud….

En enklere og sikrere hverdag

Episerver Digital Experience Cloud Service gir Amesto en enklere og sikrere hverdag og nedetid på nettstedene er ikke et tema. Med våre innebygde sikkerhetsrutiner og kontinuerlig overvåkning, samt at vi har SLA på applikasjonen, så slipper Amesto å bekymre seg for hacking. Amesto og deres kunder kan også være trygg på at persondata behandles i et trygt miljø [red. anm. Episervers Digital Experience Cloud Service er ISO 27001 sertifisert].

Ved hjelp av Digital Experience Cloud Service har Amesto alltid raske nettsider noe som bidrar til å gjøre brukeropplevelsen enda bedre. I tillegg får de bedre ranking i Google som verdsetter nettsteder med rask respons.

På 2 x 60 minutter kan Episerver Norge gi deg en finkornet beskrivelse av hva din bedrift vil få av tekniske-, kommersielle- og økonomiske fordeler i skyen.

Book møte her

Tommy Høglund Olsen

Tommy Høglund Olsen

Key Account Manager

Email: [email protected]

"Episerver Digital Experience Cloud Service gjør at jeg kan sove godt om natten…"

Kjersti Føyner, Webqueen
Kjersti Føyner, ansvarlig for Amesto sine digitale flater

Kundecaser

Som Norges viktigste aktør innen strømforsyning, må Statnett ta særlige sikkerhetshensyn. Deres godt over 1500 nettsider ble i 2018 trygt plassert i Episerver Digital Experience Cloud Service.

Les mer om hvilke sikkerhetsgevinster Statnett fikk ved overgang til vår skyløsning

Les mer om hvordan Amesto håndterer 12 nettsteder sikkert og effektivt i vår skyløsning