Netthandel

Skal en bedrift lykkes med netthandel mot bedrifts- eller forbrukermarkedet er en robust og fleksibel netthandelsplattform avgjørende.

Komplett løsning for netthandel


For å være ærlig så finnes det mange gode netthandelsplattformer i Norden, men likevel er Episerver blitt det foretrukne alternativet for reiselivsnæringen, butikkjeder og B2B-handel. Med Episerver Commerce ofte i kombinasjon med vårt CMS, Episerver Find og gjerne også system for produktberikelse (PIM), er det mulig både å selge på nett, lage avanserte kampanjer og styrke egen merkevare uten store og risikable integrasjonsprosjekter mellom systemer som ikke er tilpasset hverandre.

Enkelt administrasjonsverktøy


I en bedrift er det ofte at mange medarbeidere som er involvert i arbeidet med ehandelsløsningen. Det kan være alt fra kampanjearbeid, produktoppdateringer eller innholdsproduksjon. Med mange involverte medarbeidere som gjerne har varierende teknisk kunnskap, er det viktig at administrasjonsverktøyet er enkelt og intuitivt. Enkelthet har alltid vært en fanesak for Episervers utviklere og er en viktig grunn til at mange store selskaper bruker Episerver.

Enkelt å lage avanserte kampanjer


Med Episerver kan du raskt og enkelt lage svært avanserte kampanjer med noen få klikk - og enkelt spore salg, kundeaktivitet og hvilke kampanjer som gir best resultat. Dette er viktig for store kjeder, reiselivsnæringen og B2B-aktører som ofte legger mye ressurser i sine kampanjer. Med våre malverk som kan settes opp slik dere selv ønsker, kan dere også være trygge på at innholdet formidles på ønsket måte, selv om det er mange mennesker involvert i arbeidet.

Økt relevans med personalisering


Episervers avanserte løsninger for personalisering gjennom såkalte “gjestegrupper” gjør det mulig å gi tilbud basert på for eksempel bosted, kjøpshistorikk, atferd eller kanal. Løsningen kan også brukes for å lokke kunden til å bruke mer penger for eksempel ved å tilby gratis frakt over et visst beløp eller ved å gi spesielt lojale kunder en ekstra rabatt. Om du ønsker enda mer avanserte løsninger for personalisering, er det selvsagt enkelt å integrere tredjepartslønsinger via vår Add-On-Store.

Vil du vite mer om Episerver og netthandel?

Jeg mottar gjerne informasjon om produktnyheter, seminarer og tilbud rundt Episerver

Legg igjen e-postadressen din, og vi sender deg mer informasjon om hvordan våre produkter kan løse dine behov.