Frokostseminar 13. juni

Smart, smidig og sikkert: Slik tar du i bruk skytjenester

Skyen har du hørt om lenge, men når tar du steget fullt ut? Epinova, Microsoft og Episerver forklarer hva skytjenester brukes til og hvordan du kan komme i gang! Statnett kommer også og forteller om sine erfaringer med bruk av Episerver sin skytjeneste, Digital Experience Cloud Service

Når

Hvor

Kulturhuset
Youngs gate 6
Oslo
Norge

Åpne i Google maps

Både privat og offentlig sektor har store ambisjoner om å bli mer effektive, spare penger, og samtidig lage bedre tjenester for sine brukere. Likevel er mange organisasjoner usikre på hvorfor de bør ta i bruk skytjenester, hva de trygt kan flytte ut i skyen, og hvordan organisasjonen kan gjennomføre et slikt løft.

I dette frokostseminaret gir vi deg inspirasjon til smart, smidig og sikker bruk av skytjenester! Du får høre erfaringer fra de som har flyttet sine data og løsninger til skyen, og råd fra de som leverer skytjenestene du trenger.

Blant andre får du høre hvordan Statnett har tatt i bruk Episerver sin skytjeneste, Episerver Digital Experience Cloud Service og hvordan de utnytter skyen for å lage digitale tjenester.