Telecom

Nordens ledende telecom-aktører har valgt å bruke Episerver som CMS til sine nettsider.

Kraftig totalløsning


Det finnes mange gode tekniske plattformer, men likevel skiller Episerver seg ut som en av de mest toneangivende aktørene innen telecom. Med Episerver Commerce i kombinasjon med vårt CMS og kanskje også kraftige søkemotor og et PIM-system, er det mulig å både selge abonnement og produkter på nett, lage avanserte kampanjer og styrke merkevaren med godt og inspirerende innhold. 

Vis frem merkevarens fortreffeligheter


Episerver er den eneste ehandelsplattformen for større bedrifter med innebygget CMS. Dette gjør det enkelt å selge på nett, samtidig som nettsiden inspirerer med video, bildegallerier eller artikler. Dette er egenskaper som har bidratt til at Episerver har blitt popuært også for mer tradisjonell e-handel og blant annet brukes av mange kjeder.

Enkelt å vedlikeholde nettsidene


Hos de store telecom-aktørene er det mange som er involvert i nettbutikken/nettsiden, enten det er snakk om oppdateringer av kampanjer, legge til nye produkter eller oppdatere informasjon om ulike typer abonnement. Et intuitivt og enkelt administrasjonsverktøy er derfor viktig. Enkelt brukergrensesnitt og gode løsninger for bruk av maler har alltid vært blant Episervers styrker.

Selg mer med effektive kampanjer


Med Episerver kan du raskt lage store kampanjer, enten det er for å vise frem dine beste abonnementstilbud eller nye produkter. I den konkurranseutsatte telecom-bransjen er det viktig å formidle sitt budskap effeketivt, enten det er på en datamaskin, mobiltelefon eller i butikk. For å maksimere effekten av kampanjene inkluderes smarte løsninger for A/B-tester, automatisert innholdsoptimalisering og webanalyse i programvaren.

Riktig budskap til riktig kunde


I Episerver har vi noe som heter “gjestegrupper”. Det gjør det mulig med personalisering, slik at du kan gi målrettede tilbud basert på demografi, land, kjøpshistorikk, type abonnement, atferd og kanal. På nettsiden kan du også bruke gjestegruppene for å gi utvalgte kunder ekstra rabatt eller kanskje gratis frakt ved kjøp over et visst beløp.Noen kunder innen telecom:


Vil du vite mer om hvordan Episerver jobber med telecom?

Legg igjen e-postadressen din, og vi sender deg mer informasjon om hvordan våre produkter kan løse dine behov.