Organisasjoner

Uansett hva du gjør for å rekruttere nye medlemmer og holde på disse, finnes det ikke noe som kan erstatte en velfungerende medlemsportal.

Lang erfaring med medlemsportaler


Episerver i samarbeid med våre partnere har utviklet mange av Nordens største og beste medlemsportaler og vet hva som skal til for å skape en velfungerende nettløsning for organisasjoner til glede for nåværende og potensielle medlemmer.

Enkelt administrasjonsverktøy


I store organsiasjoner er det ofte mange som vedlikeholder og oppdaterer nettsidene og da er det helt avgjørende at man har et godt og enkelt brukergrensesnitt. Dette er en av Episervers største styrker og er en viktig årsak til at også mange store konsern og butikkjeder har valgt oss.

God søkemotor


Uansett hvor god navigasjon din nettside har, er et godt internsøk  viktig om medlemmene skal finne det de trenger. Med vår interne søkemotor Episerver Find blir det mye enklere for brukerne å finne frem.

Tilpass innholdet til hver enkelt medlem


Med vår løsnining for personalisering med gjestegrupper kan organisasjonen gi målrettede nyheter basert på demografi, bosted, rolle eller språk.Vil du vite mer om hvordan Episerver jobber med organisasjoner?

Legg igjen e-postadressen din, og vi sender deg mer informasjon om hvordan våre produkter kan løse dine behov.