Offentlig sektor

Mange aktører innen offentlig sektor opplever enormt mye trafikk til sine nettsider og er helt avhengig av å ha en god nettløsning.

Lang erfaring med offentlige nettsider


Sammen med våre partnere har Episerver utviklet mange av Norges største nettsteder, inkludert nettsidene til en rekke kommuner, departement og etater. Velger du å bruke Episerver CMS får du ikke bare en robust teknisk plattform, men også tilgang på samarbeidspartnere som har mye erfaring med hva som fungerer og hvordan du bør gå frem for å få en velfungerende nettløsning for å offentlig sektor.

Lett å oppdatere


En viktig årsak til at for eksempel offentlige etater velger vårt CMS, er at administrasjonsverktøyet er enkelt å bruke. Det har faktisk alltid vært en av Episervers store styrker og er viktig grunn til at også store konsern og organsiasjoner bruker Episerver.

Effektiv søkemotor gjør navigeringen enklere


Altfor mange nettsider har et dårlig internsøk, til tross for at mange besøkende bruker dette aktivt. Med vår interne søkemotor Episerver Find får du en integrert og velfungerende søkemotor.

Tilpass innholdet til brukerne


Integrert i vårt CMS finner du en avansert løsning for personalisering. Med våre gjestegrupper kan du spesialtilpasse ditt nettinnhold basert på brukernes nettatferd, demografi, bosted eller språk.

Intranett for offentlig sektor


En grunn til at mange etater, organisasjoner og konsern bruker Episerver, er at vårt CMS ikke bare egner seg til å lage nettsider, men også intranett. Ved å velge Episerver får du med andre ord både nettsider og intranett på samme sted, noe som effektiviserer IT-arbeidet og reduserer kostnader.


Vil du vite mer om hvordan Episerver jobber med offentlig sektor?

Legg igjen e-postadressen din, og vi sender deg mer informasjon om hvordan våre produkter kan løse dine behov.