Media

En rekke store og anerkjente nyhets- og fagmedier bruker Episerver som innholdsplattform. Les hvorfor.

Enkelt, men kraftig administrasjonsverktøy


I mediehusene er det mange ansatte som legger ut innhold. Det er da svært viktig med et intuitivt og enkelt administrasjonsverktøy som gjør systemet enkelt å bruke med gode maler som gjør at innholdet vises riktig uansett kanaler og hvem som har publisert innholdet. Enkelhet er noe som alltid har kjennetegnet Episervers CMS.

Medierike nettsider


Med Episerver kan du raskt lage store og flotte nyhetsoppslag med video, tekst og bilder som ser like fine ut, enten du besøker nyhetsmediet via desktop, mobil eller nettbrett. Dette er en viktig grunn til at også store merkevarer velger Episerver.

Optimalisering av innhold


Episerver gjør det enkelt å maksimere innholdet med A/B-tester, automatisert innholdsoptimalisering og webanalyse.

Riktig budskap til riktig leser


I Episerver finnes det noe som heter “gjestegrupper” via løsningen for personalisering. Det gjør det mulig å tilpasse innhold til demografi, land, atferd og kanal. Gjennom ett og samme grensesnitt kan du også bruke gjestegruppene for å personalisere innholdet til ulike sosiale medier som LinkedIn, Facebook, Instagram eller Twitter. Før innholdet publiseres, kan du selvsagt forhåndsvise innholdet og se hvordan det vil fremstå for de ulike gjestegruppene.Noen kunder innen media:

Vil du vite mer om hvordan Episerver jobber med media?

Legg igjen e-postadressen din, og vi sender deg mer informasjon om hvordan våre produkter kan løse dine behov.