Intranett

God internkommunikasjon i store bedrifter og organisasjoner er avgjørende for fremgang i dag. Likevel fungerer ikke alle intranett slik de skal.

Komplett CMS for intranett


Med Episerver CMS, gjerne i kombinasjon med Episerver Find, er du sikret en robust teknisk løsning for intranett. Vårt CMS kan selvsagt også brukes for å lage de åpne nettsidene, enten det er en organisasjon, butikkjede eller konsernportal. 

Lang erfaring med intranett


Episerver har sammen med våre partnere gjennom mange år utviklet mange av Nordens største og beste intranett. Vi deler gjerne  vår erfaring med hva som fungerer og hvordan du bør gå frem for å få en velfungerende intranett-løsning.

Enkelt å oppdatere innhold


I de større bedriftene er det ofte mange personer som jobber med intranettet. Da er det helt avgjørende at administrasjonsverktøyet er enkelt å bruke. Det har bestandig vært en av Episervers store styrker! Det er også en viktig årsak til at Episerver har mange store konsern og butikkjeder på kundelisten

Lett å finne frem


Et godt internsøk er viktig for store intranett med mye innhold. Med vår anerkjente interne søkemotor Episerver Find, er du sikret en god intern søkemotor.

Tilpass budskapet til den enkelte medarbeider


Med Episervers løsnining for personalisering med gjestegrupper kan du gi målrettede nyheter basert på demografi, bosted, rolle eller språk.

Godt samspill med eksterne systemer


Til tross for at Episerver CMS gjør det mulig å ha det meste av informasjon i løsningen, er det ikke uvanlig at man av ulike grunner ønsker å integrere sitt intranett med for eksempel systemer for e-læring, samhandling og dokumentarkiv. Etter å ha jobbet med mange store og krevende intranett-prosjekter har vi mye erfaring med hvordan de ulike tekniske integrasjonene kan gjøres enklest og best mulig. 


Vil du vite mer om hvordan Episerver jobber med intranett?

Legg igjen e-postadressen din, og vi sender deg mer informasjon om hvordan våre produkter kan løse dine behov.