Bank og finans

Mange av landets ledende banker, forsikringsselskaper og andre finansintitusjoner bruker Episerver for å gi kundene en best mulig digital opplevelse.

Enkelt brukergrensesnitt for de ansatte


Episerver har i sitt arbeid med å utvikle vårt CMS alltid vært opptatt av å lage et CMS som ikke bare gir gode nettsider, men som også gjør det enkelt å vedlikeholde nettsidene. Vårt CMS har derfor blitt populært blant virksomheter der der det er flere personer som vedlikeholder og oppdaterer nettsidene, der det ofte er varierende tekniske kompetanse, ulike ansvarsoppgaver og mye innhold som man skal holde styr på.

Driftssikre nettsider


Mange av landets største og viktigste nettsider bruker Episerver, inkludert en rekke banker og finansinstitusjoner, Dette skyldes blant annet at våre systemer er bygd for store belastninger og ved eventuelle tekniske problemer har vi til enhver tid eksperter som står klare til å hjelpe (96 prosent av alle problemer løses allerede hos førstelinjesupport). Vi har også løsningen Digital Experience Cloud for deg som ønsker å sette bort hosting og drift av nettsidene for å fokusere på kjernevirksomheten. 

Tilpass budskapet til hver enkelt bankkunde


I Episerver finnes det noe som heter “gjestegrupper” via vår løsning for personalisering. Dette er en finuerlighet som gjør det mulig å gi målrettede budskap basert på demografi, kundehistorikk, atferd og kanal.

Gjennom ett og samme grensesnitt kan du også bruke gjestegruppene for å personalisere innholdet til ulike sosiale medier som LinkedIn, Facebook, Instagram eller Twitter. Før innholdet publsieres, kan du naturligvis forhåndsvise innholdet og se hvordan det vil fremstå for de ulike gjestegruppene.

Fremtidsrettet CMS


Med Episerver CMS får virksomheten et moderne og fremtidsrettet CMS. Vårt CMS brukes av kunder over hele verden og vi har et stort  utviklerteam som hele tiden jobber med å forbedre og videreutvikle vår tekniske løsning.


Vil du vite mer om hvordan Episerver jobber med bank og finans?

Legg igjen e-postadressen din, og vi sender deg mer informasjon om hvordan våre produkter kan løse dine behov.