B2B

Mange av de ledende varehandelsbedriftene i Norge bruker Episerver for sin B2B-handel.

En komplett løsning for B2B-salg


Stadig flere bedrifter digitaliserer mye av sin B2B-handel med et mål om å selge mer til en lavere kostnad, samtidig som det er mer behagelig for kundene. Med vår plattform Episerver Commerce gjerne i kombinasjon med Episerver CMS, et PIM-system og Episerver Find, har du en virkelig robust løsning for B2B-handel.

Unngå risikable integrasjonsprosjekter


Mange bedrifter som vurderer å implementere en B2B e-handelsløsning, tror at det kommer til å være en komplisert og kostbar prosess. Med riktig verktøy, forberedelser og samarbeidspartnere trenger det ikke å bli slik. Episerver brukes allerede av mange av landets største B2B-nettbutikker og butikkjeder, og sammen med våre partnere er du garantert en vellykket B2B-løsning.

Effektive kampanjer


Episerver har svært gode tekniske løsninger for bedrifter som ønsker å lage avanserte kampanjer som en del av sin nettsatsing. Det er ikke uten grunn at flere av landets største butikkjeder og merkevarer bruker Episerver. Om du kombinerer Episerver Commerce med vårt CMS, kan du lage en B2B-butikk på nett som virkelig imponerer dine kunder.

 

Tilpass budskapet til dine kunder


Ved hjelp av Episerver sin løsning for personalisering er det mulig å gi målrettede tilbud basert på geografi, kjøpshistorikk, atferd og kanal. Du kan også gi kunden incentiver til å kjøpe mer for eksempel ved å gi kundene gratis frakt over et visst beløp eller ved å gi lojale kunder en ekstra rabatt.


Vil du vite mer om hvordan Episerver jobber med b2b?

Jeg mottar gjerne informasjon om produktnyheter, seminarer og tilbud rundt Episerver

Legg igjen e-postadressen din, og vi sender deg mer informasjon om hvordan våre produkter kan løse dine behov.