Abonnement

Stadig flere bedrifter bruker digitale medier for å selge flere abonnement. Mange av de største aktørene har valgt Episerver.

Komplett løsning for abonnement


Salg av abonnement på nett har nå fått virkelig fotfeste i Norge, enten vi snakker om telefoni, bredbånd, mat, kosmetikk eller bøker. Med plattformen Episerver Commerce (gjerne i kombinasjon med Episerver CMS, PIM og Episerver Find) har du en avansert teknisk løsning for salg av abonnement på nett.

Enkelt å lage kampanjer


For aktører som selger abonnement på nett, er kampanjer ofte et viktig virkemiddel for å tiltrekke seg nye kunder. Med Episerver kan du raskt lage store og flotte kampanjer - og effekten maksimerer du med A/B-tester, automatisert innholdsoptimalisering og webanalyse.

Målrettede tilbud øker konverteringsraten


I Episervers løsning for personalisering er det mulig å gi målrettede tilbud basert på demografi, kjøpshistorikk, atferd og kanal. Dette er nyttig for aktører som selger abbonement bvia nett. På nettsiden deres kan dere bruke teknologien for å gi utvalgte kunder ekstra rabatt eller kanskje gratis frakt ved kjøp over et visst beløp.Vil du vite mer om hvordan Episerver jobber med abonnement?

Legg igjen e-postadressen din, og vi sender deg mer informasjon om hvordan våre produkter kan løse dine behov.