Commerce for Microsoft Dynamics

Med kombinasjonen av Episerver Commerce og Microsoft Dynamics kan du raskt realisere kjøpsopplevelser omnikanal.

Vi har laget en standardisert integrasjon mellom Microsoft Dynamics og Episerver Commerce, slik at din bedrift, raskere og enklere kan lansere en enhetlig e-handelsløsning. Gjennom å kombinere Episerver Commerce og Microsoft Dynamics kan du skape unike kundeopplevelser i alle kanaler og lansere e-handelsløsninger for B2B og B2C med full kontroll på flyten i ERP.

Vi har gjort grovjobben for deg


Episerver tilbyr en sømløs integrasjon med Dynamics AX, NAV og 365 slik at kunder raskere kan realisere e-handelsprosjekter samtidig som de drar fordeler av Episerver sin kombinasjon av CMS, Commerce og markedsføring.


 • 1
  Kombiner ordre, produkter, lager og pris
 • 2
  Integrerte kundedata fra Dynamics CRM
 • 3
  Alt skjer via Microsoft Azure Cloud

Fordeler med en standard Dynamics integrasjon


Episerver Commerce for Dynamics sørger for at komplekse integrasjonen vedlikeholdes og videreutvikles slik at du kan fokusere på å selge mer og skape unike handleopplevelser.


 • 1
  Integrer prosesser og data for bestillinger, produkter, priser og kampanjer mellom Episerver Commerce og Microsoft Dynamics 365, AX, NAV og LS Retail
 • 2
  Del kundedata mellom Episerver Commerce og Microsoft Dynamics CRM og gjenbruk media lagret i Microsoft Sharepoint
 • 3
  Standardiser på den siste .NET teknologien og utnytt mulighetene i Microsoft Azure gjennom å kjøre løsningen på Episerver Digital Experience Cloud Service

Noen kunder som bruker produktet