Avansert e-handel med Episerver Commerce

Mange av de største e-handelsaktørene i Norden er driftet med Episerver Commerce. Bra kjøpsopplevelser skapes gjennom å bruke engasjerende innhold for å løfte frem produktene. Ta kontroll over kundeopplevelsen med en e-handelsplattform som har innebygde funksjoner for innhold og digital markedsføring.

Effektiv håndtering av produkter og kampanjer


Episerver Commerce er designet for smidig markedsføring, hvor man raskt må tilpasse seg endringer i markedet og kjøre målrettede kampanjer. Episerver Commerce flytter kontrollen over produkter og rabatter til markedsføreren som kan gjøre endringer umiddelbart når behovet inntreffer.

Inkludert i løsningen har du alle verktøy du trenger for å gi de besøkende personaliserte handleopplevelser som gjennom videre bearbeiding skaper lojale kunder.

Lag kampanjer raskt og effektivt


Å opprette en ny kampanje har aldri vært enklere med fleksibelt design og utforming. Bare dra og slipp innhold eller produkter du ønsker å promotere, og de vil automatisk bli optimalisert for siden på tvers av alle ulike skjermstørrelser. Se hvordan innholdet ditt vil fremstå for de besøkende i sanntid mens du bytter mellom ulike enheter, som PC, mobil og nettbrett. Du kan også gjenbruke innhold. Opprett en blokk, og gjenbruk denne på tvers av sider, nettsteder og kanaler for å korte ned lanseringstiden ytterligere.

Høyere konverteringsgrad med personalisering


Med Episerver Commerce har vi gjort det enkelt å levere riktig innhold til riktig publikum gjennom gjestegrupper. Dette gjør at du for eksempel kan skape målrettede tilbud basert på demografi, lokasjon, kjøpshistorikk, atferd og kanal. Du kan også gi kunden incentiver til å kjøpe mer gjennom kreativ bruk av tilbud - gi kunden avslag på fraktkostnad, eller gi lojale kunder 10% rabatt. 

Les mer: Gjestegrupper