Avansert e-handel med Episerver Commerce

Ta kontroll over kundereisen og selg mer med en e-handelsplattform som har innebygde funksjoner for innhold og digital markedsføring.

Uansett om du driver B2B eller B2C (eller begge) vil Episerver Commerce gjøre deg i stand til å selge mer og skape lojale kunder. Gjennom å kombinere innhold (CMS), produkter (commerce) og verktøy for digital markedsføring (e-post, sms og push) skaper Episerver verdi gjennom hele kundereisen.

Episerver Commerce leverer forretningsverdi


En ting er å fortelle hvor god og flink en selv er, noe annet er når dette anerkjennes av uavhengige analysebyråer! I rapporten Gartner Magic Quadrant for Digital Commerce 2017 anerkjennes Episerver for sin evne til å levere og ha løsninger som dekker hele kundereisen.

En anerkjennelse fra Gartner betyr at plattformen er moden, har et stort økosystem, har mange partnere og kunder, noe som gjør det til et trygt valg for kunder å bygge sin e-handel på.


 • 1
  Evnen til å levere på tid og kost
 • 2
  Lavere TCO enn konkurrenter
 • 3
  Innhold, produkter og digital markedsføring i samme plattform

Se flere rapporter og analyser

Effektiv håndtering av produkter og kampanjer


Episerver Commerce er designet for smidig markedsføring, hvor man raskt må tilpasse seg endringer i markedet og kjøre målrettede kampanjer. Episerver Commerce flytter kontrollen over produkter og rabatter til markedsføreren som kan gjøre endringer umiddelbart når behovet inntreffer.

Inkludert i løsningen har du alle verktøy du trenger for å gi de besøkende personaliserte handleopplevelser som gjennom videre bearbeiding skaper lojale kunder.

Høyere konverteringsgrad med personalisering


Med Episerver Commerce har vi gjort det enkelt å levere riktig innhold til riktig publikum gjennom personalisering. Dette gjør at du for eksempel kan skape målrettede tilbud basert på demografi, lokasjon, kjøpshistorikk, atferd og kanal. Du kan også gi kunden incentiver til å kjøpe mer gjennom kreativ bruk av tilbud - gi kunden avslag på fraktkostnad, eller gi lojale kunder 10% rabatt. 

 


 • 1
  Personalisering gjennom maskinlæring og algoritmer
 • 2
  Automatisk 1-1 markedsføring
 • 3
  Anbefaling av produkter på web, e-post, fysisk kvittering og i butikk

Les mer om personalisering

Lag kampanjer raskt og effektivt


Å opprette en ny kampanje har aldri vært enklere med fleksibelt design og utforming. Bare dra og slipp innhold eller produkter du ønsker å promotere, og de vil automatisk bli optimalisert for siden på tvers av alle ulike skjermstørrelser. Se hvordan innholdet ditt vil fremstå for de besøkende i sanntid mens du bytter mellom ulike enheter, som PC, mobil og nettbrett. Du kan også gjenbruke innhold. Opprett en blokk, og gjenbruk denne på tvers av sider, nettsteder og kanaler for å korte ned lanseringstiden ytterligere.