Gi dine ansatte et intranett de elsker!

Episerver gjør det enkelt å skape intranett som gjør medarbeidere mer effektive og hvor oppdatert og tilpasset innhold er lett tilgjengelig.

Med Episerver er det enkelt og effektivt å drive internkommunikasjon

Ansatte har i dag i mange tilfeller tilgang til mer avansert teknologi hjemme enn de har på jobben, og krever derfor mer av sine arbeidsverktøy. Det er på høy tid å forandre hvordan du tenker rundt intranettet.

Med Episerver forenkler du samarbeidet, øker kunnskapsdelingen og produktiviteten, forbedrer kommunikasjonen og fremmer en sterk organisasjonskultur. 

Et godt intranett trenger et utmerket søk

Vi mennesker er vant med å finne informasjon gjennom søk, men undersøkelser viser at intranett ofte kommer til kort på dette området. Gjennom å ta i bruk Episerver Find, en enterprise søkemotor, får du ikke bare en utmerket søk. Episerver Find gjør det enkelt å tilby assistert navigasjon, fasetter og relaterte lister med oppdatert, relevant og personalisert innhold. 

Episerver Find har støtte for å indeksere mange kilder slik at den ansatte kan finne informasjon uten å nødvendigvise vite hvor innholdet befinner seg.

Enkelt å oppdatere innhold


I de større bedriftene er det ofte mange personer som jobber med intranettet. Da er det helt avgjørende at administrasjonsverktøyet er enkelt å bruke. Det har bestandig vært en av Episervers store styrker! Det er også en viktig årsak til at Episerver har mange store konsern og butikkjeder på kundelisten

Lang erfaring med intranett


Episerver har sammen med våre partnere gjennom mange år utviklet mange av Nordens største og beste intranett. Vi deler gjerne  vår erfaring med hva som fungerer og hvordan du bør gå frem for å få en velfungerende intranett-løsning.

Se hva Episerver kan gjøre for deg.

Be om en personlig demo der vi sammen går gjennom hvordan episerver kan fungere i din organisasjon.

Jeg mottar gjerne informasjon om produktnyheter, seminarer og tilbud rundt Episerver

Noen kunder som bruker produktet