Velg et profesjonelt CMS til dine nettsider

Episerver CMS regnes som et av verdens fremste CMS og brukes av en rekke norske bedrifter, organisasjoner og offentlige aktører for å lage avanserte nettsider.

Det mest produktive CMS du noensinne har sett

Som markedsfører kan det være vanskelig å gi kundene en engasjerende og konsekvent opplevelse på ulike enheter og på tvers av besøk. 

Episerver hjelper deg med dette ved å la deg håntere innhold og markedsføringskampanjer i ett og samme grensesnitt. Det finnes også innebygde koblinger til ledende markedsføringsprogramvare, slik at du kan maksimere effektiviteten og minimere kostnadene.

Superenkelt brukergrensesnitt


Lag innhold direkte på siden, og se hvordan de gode brukeropplevelsene blir til og bytt enhet med et museklikk for å se hvordan innholdet oppleves på en annen enhet. Lek med alle typer av innhold på samme intuitive måte. Dra og slipp blokker, mediefiler, video, skjemaer eller sider inn i innholdet ditt, og de glir perfekt inn i på plass. Kombinasjonen av et superenkelt brukergrensesnitt for å skape gode brukeropplevelser, og kraftige verktøy for digital markedsføring av innholdet, gjør at du er i stand til å jobbe både hurtig og målrettet. 

Les mer: Samhandling

Gartner: Et av verdens beste CMS


I 2015 gjorde Gartner en stor og uavhengig vurdering av de største og viktigste CMS'ene i verden, gjengitt i Magic Quadrant for Web Content Management 2015. De omtaler Episerver på følgende måte: Customers regard Episerver highly as a product designed for the future of WCM in the age of digital business. Its granular "atomized" content and high interoperability make it suitable for context-aware computing and multichannel digital experiences. 

Skapt for flere kanaler


Hver eneste funksjon i Episerver er laget med tanke på brukeropplevelser i en mobil verden. Vårt grensesnitt lar deg jobbe med «mobile first», like naturlig som om du jobber med stasjonær først. Ved å likestille mobile enheter, nettbrett, bærbare og stasjonære datamaskiner, vil man hele tiden se hvordan innholdet oppleves på ulike skjermer. Du har dermed full kontroll, og kan enkelt lage en helt sømløs opplevelse på kryss og tvers av kanaler som gjør at kunden bare vil se mer.

Intelligent innhold


Alt innholdet du skaper i Episerver er intelligent. Dette betyr at det kan brukes på alle nettsteder, skjermer og i alle kanaler, og at det automatisk justerer seg slik at det passer til designet. Opplevelsene du gir kundene vil også bli mer intelligente over tid, fordi systemet lærer fra brukerne, og viser det innholdet som fungerer oftere enn det som ikke fungerer tilpasset hvert eneste kundesegment.


Les mer

Gjør det enkelt å jobbe i komplekse organisasjoner


Episerver tilbyr enkle og brukervennlige løsninger samtidig som vi sikrer at kravene til større aktører også er ivaretatt. 1) Opprett så mange nettsteder på så mange språk du ønsker, del ressurser og innhold mellom dem, og la et ubegrenset antall redaktører samarbeide for å få ting gjort. 2) Kontekstavhengige ressurspaneler sørger for at ulike brukere får se det som er mest relevant for dem. 3) Automatiser godkjenninger gjennom arbeidsflyt, slik at man kvalitetssikrer innhold før det publiseres. 4) Angi rettigheter for å definere hvem som skal kunne opprette, vise og endre innhold på så finkornet nivå du ønsker - på tvers av alle nettsteder.

Utvid med flere moduler uten spesialtilpasning


Add-On Store er tilgjengelig fra Episervers grensesnitt og gjør det mulig for administratorer å legge til nøye testede moduler som vil fungere sømløst på Episerver-plattformen. På denne måten vil organisasjoner kunne legge til ny funksjonalitet for spesielle behov - raskt og uten spesialtilpasning.