Velg et profesjonelt CMS til dine nettsider

Episerver CMS regnes som et av verdens fremste CMS og brukes av en rekke norske bedrifter, organisasjoner og offentlige aktører for å lage engasjerende nettsider.

Et nettsted må kontinuerlig jobbes med for å være oppdatert, relevant og optimalisert for det brukerne forventer å finne. Det å kunne måle effekten av jobben som gjøres og gi personalisert innhold til hver unike besøkende er bare noe av det som ligger i Episerver CMS.

Superenkelt brukergrensesnitt


Lag innhold direkte på siden, og se hvordan de gode brukeropplevelsene blir til og bytt enhet med et museklikk for å se hvordan innholdet oppleves på en annen enhet. Lek med alle typer av innhold på samme intuitive måte. Dra og slipp blokker, mediefiler, video, skjemaer eller sider inn i innholdet ditt, og de glir perfekt inn i på plass. Kombinasjonen av et superenkelt brukergrensesnitt for å skape gode brukeropplevelser, og kraftige verktøy for digital markedsføring av innholdet, gjør at du er i stand til å jobbe både hurtig og målrettet. 

Gartner og Forrester: Episerver er en ledende leverandør


En ting er å fortelle hvor god og flink en selv er, noe annet er når dette anerkjennes av uavhengige analysebyråer! Både Gartner og Forrester Research definerer Episerver som en av lederne innen digitalt innhold, e-handel og markedsføring.

Magic Quadrant for Web Content Management (Gartner)

Forrester Wave™ WCM (Forrester Research)


Se flere rapporter og analyser

Skapt for flere kanaler


Hver eneste funksjon i Episerver er laget med tanke på brukeropplevelser i en mobil verden. Vårt grensesnitt lar deg jobbe med «mobile first», like naturlig som om du jobber med stasjonær først. Ved å likestille mobile enheter, nettbrett, bærbare og stasjonære datamaskiner, vil man hele tiden se hvordan innholdet oppleves på ulike skjermer. Du har dermed full kontroll, og kan enkelt lage en helt sømløs opplevelse på kryss og tvers av kanaler som gjør at kunden bare vil se mer.


  • 1
    Episerver støtter de nyeste rammeverkene for mobilutvikling
  • 2
    Publiser en gang og få innholdet i mange kanaler

 

Det mest produktive CMS du noensinne har sett

Episerver er elsket av de som jobber med innhold. Ikke bare er det superenkelt å bruke, men det hjelper deg med å kommunisere riktig budskap til riktig målgruppe gjennom innebygd støtte for personalisering.

Nevnte vi at innholdet du produserer automatisk er tilgjengelig i alle kanaler?