4 av 5 priser til Episerver: Full dominans på Web Service Awards

I slutten av januar ble Sveriges beste nettsider kåret på Web Service Awards i Stockholm. Hele fire av fem vinnere er bygd på Episervers plattform.

Web Service Award har siden år 2000 premiert de svensk nettsidene som har høyest andel fornøyde besøkende.

Arla, Arbetsmiljöverket, Hööks Hästsport og Martin & Servera var de fire Episerver-nettsidene som vant i år. I tillegg fikk Systembolaget og Stockholm Stad pris for "bästa förbättrare", også de er bygd på Episervers plattform.

- Tallene sier sitt. Det er veldig hyggelig å få anerkjennelse for at vi har brukervennlige løsninger, der våre kunder kan skape engasjerende nettsider som tar vare på de besøkendes behov, sier Jenny Westerberg, nordisk markedssjef hos Episerver.

Grunnlaget for konkurransen er Sveriges største nettsideundersøkelse med svar fra 160 252 besøkende der man har undersøkt hvilke nettsider svenskene er aller mest fornøyde med. I år konkurrerte nettsiden i fem kategorier. Deretter analyserte en ekspertjury resultatet og kåret Sveriges beste nettsider og intranett. I år ble prisene delt ut på Nalen i Stockholm.

- Svenske nettsider holder generelt sett høy kvalitet, men vinnerne av Web Service Award står for det aller nyeste innen brukervennlighet, funksjonalitet og design. Vil man vite hvordan en nettside i verdensklasse ser ut, er det bare å besøke disse vinnerne, sier Pierre Du Rietz, leder for Web Service Award.

Her er alle vinnerne:

  • Arla, Arla.se- Vinner i kategorien Information & Service
  • Arbetsmiljöverket, Av.se - Vinner i kategorien Samfunnskommunikasjon
  • Hööks Hästsport, Hooks.se - Vinner i kategorien E-handel
  • Martin & Servera, Navet - Vinner i kategorien Intranett
  • Länsförsäkringar App - Vinner i kategorien Beste mobile opplevelse

De gode resultatene kommer kun få dager etter at Forrester kåret Episerver til ett av verdens tre fremste CMS-systemer.


Finn flere artikler for deg som


Ønsker du mer informasjon?