Episerver bak Sveriges beste nettsteder

Svenskene har kåret sine beste nettsteder. 5 av 6 vinnere bruker Episerver.

Agria.se, vinnere i kategori for responsivt nettsted.
Agria.se, vinnere i kategori for responsivt nettsted.

Det var på Web Service Awards i Stockholm det ble tydelig hvilken sterk posisjon Episerver har på det svenske markedet. Så mye som fem av seks vinnerne benytter Episerver:

  • Informasjon & Service: Nordens ledende selskap for dyreforsikring, Agria
  • Myndighetskommunikasjon: Sveriges el-sikkerhetseksperter, Elsäkerhetsverket
  • Responsivt nettsted: Nordens ledende selskap for dyreforsikring, Agria
  • Mobil nettside og app: Forsikringsselskapet Länsförsäkringar
  • Intranett: Sveriges ledende grossist for restauranter og storkjøkken, Martin&Servera

I tillegg ble det kåret en vinner i kategorien "E-handel", den ble vunnet av Runelandhs foran store aktører som NetOnNet.

- Tallene tar sitt tydelige språk og det er gledelig å få bekreftet at vi har brukervennlige løsninger der kundene kan skape engasjerende og effektive nettsider, sier Jenny Westerberg som er markedssjef i Episerver.

Tallene baserer seg på Sveriges største nettsideundersøkelse med svar fra 155 891 besøkende, der de ble spurt om hvilke nettsider de var aller mest fornøyde med. Deretter fikk en ekspertjury i oppgave å analysere resultatene og kåre de beste.

- Svenske nettsider holder generelt en høy kvalitet, men vinnerne av Web Service Award står for det aller nyeste innen brukervennlighet, funksjonalitet og design. Vil man vite hvordan en nettside skal se ut når den er i verdensklasse, er det bare å besøke disse vinnerne, sier Pierre Du Rietz, som er leder for Web Service Award.

Også i Norge har Episervers kunder høstet mye heder og ære. Blant annet vant DNB Eiendom og Norad priser på Farmandprisen 2015.


Finn flere artikler for deg som


Ønsker du mer informasjon?Fagområde