Produktnyheter høsten 2015

Har du oppgradert nettsiden til siste versjon av Episerver? Her får du en liten oversikt over de viktigste oppdateringene vi ha kommet med i løpet av høsten, inkludert de nye funksjonene for håndtering av prosjekter, skjemaer og kampanjer.

Nye skjemafunksjonaliteten er langt mer fleksibel og mulighetene er mange.
Nye skjemafunksjonaliteten er langt mer fleksibel og mulighetene er mange.

Skjemaer

Skjemaer er svært sentrale på mange nettsteder, og ofte er det informasjonen man henter inn via skjemaer som driver selve konverteringen på siden. Enten skjemaer brukes for å hente inn e-post-adresser, kurspåmelding, påmelding til nyhetsbrev, eller jobbsøknader. Det er med skjemaene man samler informasjon om brukerne, og kommuniserer med de. 

Den nye add-on-en "Episerver Forms" gir en unik blokkbasert tilnærming til webskjemaer, som gir mange fordeler:

  • Brukervennlighet. Du jobber med skjemaer på samme måte som med blokker, filer og annet innhold.
  • Gjenbruk. Du kan gjenbruke blokker med eksisterende innhold for å lage nye skjemaer.
  • Dra og slipp. Du kan dra og slippe skjemafelter direkte inn i forhåndsvisningen.
  • Tilpasset visning. Du kan tilpasse visningen av skjemaer, inkludert egne maler for ulike kanaler, du kan personalisere, språkstyre og også angi rettigheter til ulike skjemaer.

Les mer om skjemafunksjonaliteten her 

 

Prosjekter

Et prosjekt i Episerver lar deg publisere en rekke sider, blokker, bilder og produkter samtidig, enten umiddelbart, eller planlagt på et senere tidspunkt. Denne funksjonen ble introdusert allerede våren 2015, men vi har lagt til mye ny funksjonalitet i ettertid. 

Ny kommentarfunksjonalitet

Hensikten med kommentarfunksjonaliteten er å gi redaktører mulighet til å samarbeide om innholdet. Du kan kommentere på hele prosjektet, på enkeltelementer, eller på aktiviteter. På denne måten kan du legge til informasjon om de endringene du har gjort, be andre se over, etc. Andre redaktører kan se kommentarene, og de kan også svare på de. 

Det er også mulig å konfigurere prosjekter slik at redaktørene mottar e-post når det blir kommentert i prosjektet. Man kan også tagge redaktører i kommentarer. 

Les mer om prosjektfunksjonaliteten her

 

Kampanjer

I Episerver Commerce har vi lansert en ny kampanjefunksjonalitet. I denne kan markedsførere opprette kampanjer og tilbud i et nytt brukervennlig grensesnitt.

Les mer om kampanjefunksjonaliteten her

 

Video

Se vår VP Product Management, Bob Egner, forklare de nye funksjonene i Episerver høsten 2015.

 

Ønsker du mer informasjon?